Prva stran    Cenik in paketi

Cenik in primerjava video paketovSpletni video po zadnjih raziskavah povzroča kar 3x več klikov, kot pa recimo banner ali pa navaden tekstovni oglas! Še en razlog več, da se vašim kupcem predstavite s spletnim videom.

Kar se tiče cen, je izdelava videa storitev, ki zahteva več časa, usklajevanj in predvsem tudi avtorskega dela, vendar pa je rezultat vsega tega ponavadi tudi veliko bolj učinkovita predstavitev podjetja, kupci pa dobijo občutek, da imajo opravka s profesionalci.

Za vas smo pripravili več vrst paketov, da se lažje odločate, medtem ko vam lahko z veseljem pripravimo tudi ponudbo po vaši meri.
Kontaktirajte nas in nam povejte svoje želje!
Paket HUDA FIRMA
(predstavitev podjetja)

Paket HUDA FIRMA (predstavitev podjetja) je namenjen splošni predstavitvi vašega podjetja.
Nemalokrat se verjetno zgodi, da vas kupci ali poslovni partnerji sprašujejo: "S čim se ukvarjate? Kaj počnete? Ali ste vredni zaupanja? Kaj so vaše prednosti pred tekmeci?" ipd ...
Kako bi jim na ta vprašanja odgovorili v nekaj minutah, na strnjen in profesionalni način?

Z videom HUDA FIRMA ne boste pridobili le na vrednosti predstavitve vaše spletne strani temveč vas bodo tako vaši kupci našli tudi preko drugih kanalov, si ogledali vašo predstavitev in jo primerjali z vašimi tekmeci.
(Priporočamo vam največ nekje 5 minut spletnega videa, saj je ponavadi to več kot dovolj, ker spletnim obiskovalcem za kaj več običajno zmanjka potrpljenja.)

Izbirate lahko med večimi možnostmi paketa Zadovoljna stranka:
Paketi so razdeljeni glede na dolžino vaše spletne video predstavitve. Izberite paket po vaši meri.
oglej si primer videa
HUDA FIRMA

(klikni na zgornjo sliko)
CENIK za paket Huda firma:
 

Dolžina videa2 - 3 min
3 - 5 min5 - 10 min10 - 15 minveč kot 15 min 

CENA

699

849

999

1.499

po dogovoru 

 
Ali si oglej več informacij o paketu >>Paket ZADOVOLJNA STRANKA
(Ko stranke govorijo o vas)

Paket ZADOVOLJNA STRANKA je namenjen predstavitvi vašega podjetja ali produkta, ki ga tržite, skozi oči in usta vaših zadovoljnih naročnikov.
Tako iz prakse kot tudi iz življenjskih situacij se učimo, da nam največ pomeni priporočilo prijatelja, znanca ali poslovnega partnerja. Veliko hitreje in brez "cmoka v grlu" se bomo za nakup produkta odločili, če ga bomo spoznali preko nekoga, ki ga je že preizkusil na lastni koži. Poleg tega, morda nekdo vaše "zapletene" ponudbe ne bo razumel takoj, medtem ko jo bo skozi pripoved vaše stranke "zaštekal" nemudoma!

Z videom ali kolažem večih videov ZADOVOLJNA STRANKA boste dosegli višjo raven zaupanja vaših potencialnih kupcev, ki bodo tako veliko bolj prepričani v to, da je nakup vašega produkta, vendarle dobra odločitev!
oglej si primer videa
ZADOVOLJNA STRANKA

(klikni na zgornjo sliko)
Izbirate lahko med večimi možnostmi paketa Zadovoljna stranka:
Paket ZADOVOLJNA STRANKA sestavlja 1 video ali pa kolaž večih videov skupaj.

Izberite paket po vaši meri.
CENIK za paket Zadovoljna stranka:
 

 1 STRANKA2 STRANKI3 STRANKE4 STRANKE5 STRANK 

cena599 1.199 1.799 €2.399 € 2.999 € 

popust0 %5 %10 %12 %15 % 

CENA S POPUSTOM

599

1.140

1.620

2.112

2.550

 

 
Ali si oglej več informacij o paketu >>Paket KUPI ME
(predstavitev izdelka ali storitve)

Paket KUPI ME je namenjen predstavitvi vaših izdelkov ali storitev.
Če bi ob iskanju najbolj primernega izdelka ali storitve sleherna ponudba bila predstavljena tudi s spletnim videom, bi kupci veliko lažje in z manjšo negotovostjo kupovali in naročali preko interneta. Tako pa še vedno morda obstaja kanček dvoma, saj je nekatere stvari lažje kupovati, če jih vidimo v živo ali celo otipamo. Čeprav se s tem morda ne strinjamo, saj je kdaj pa kdaj resnično težko najti prodajalca, ki bo stal zraven vas in za določeni izdelek imel vso potrebno znanje.

V spletnem videu KUPI ME imate sedaj možnost vaše izdelke ali storitve predstaviti na enostaven način.
Lahko jim namreč dodamo tudi navodila o uporabi ali pa nasvete o tem kako jih sestaviti ali pa na kaj se je ob njihovi uporabi (storitve) potrebno pripraviti. Idej, kako predstaviti izdelek ali storitev je veliko, pri tem pa nam bodo v pomoč tudi profesionalni govorci in prodajalci.

Paketi KUPI ME so razdeljeni glede na dolžino vaše spletne video predstavitve. Izberite paket po vaši meri.
oglej si primer videa
KUPI ME

(klikni na zgornjo sliko)
CENIK za paket Kupi me:
 

Dolžina videa
do 2 min
do 5 min
do 10 min
 


CENA

699

849

999

 

 
Ali si oglej več informacij o paketu >>