Prva stran    Kako do lastnega videa?

Kako začeti s spletnim videom in kako poteka izdelava?


Bi želeli predstaviti vaše podjetje na inovativen način s spletnim videom na vaši spletni strani?
Recimo, da se prvič srečujete z izdelavo videa in še ne veste kako poteka.
Spodaj si oglejte, kako lahko s pomočjo spletnega videa v najkrajšem možnem času naredite velik korak pred vašimi tekmeci.


ZAKAJ POTREBUJEM VIDEO?


Vsi, ki se bolj intenzivno ukvarjajo z marketingom in prodajo, zagotovo vedo, da se je vseskozi potrebno prilagajati svojim strankam. Poskusite se vživeti v kupca, bi vam bilo potem lažje gledati reklamo ali jo brati? Glede na to, da slika pove več kot 1000 besed, ne dvomim, da bi vam bilo ljubše predstavitev ponudbe gledati kar preko videa. Tako razmišljajo tudi vaši potencialni kupci, ki ravno zdaj primerjajo ponudbe vašega podjetja in konkurence.

Če pa bodo o vas govorile celo vaše stranke, potem se vam pa res ni treba bati, da se prodaja ne bo drastično povečala.
1.

KONTAKTIRAJTE NAS IN NAJPREJ VAM BOMO SVETOVALI


Ko od vas prejmemo naročilo, vas kontaktiramo v najkrajšem možnem času. Naši svetovalci vam najprej postavijo nekaj vprašanj, na podlagi katerih lahko pričnemo z izdelavo načrta za snemanje vašega novega spletnega videa. Poleg tega, da z veseljem upoštevamo vaše želje, za vas skušamo najti tudi najboljšo možno rešitev za izpostavitev vašega videa ravno tistim kupcem, ki si želijo vaše ponudbe. Povejte nam kdo so vaši kupci. Najprej naredimo načrt in strategijo za vaš video
  

2.

NAČRT IN PRIPRAVA NA SNEMANJE

Naša talentirana ekipa scenaristov, snemalcev in izšolanih govorcev pri pripravi načrta potrebuje tudi kanček vaše pomoči. Ko je scenarij napisan in ko je izdelana končna verzija zgodbe, vas poprosimo za komentar in upoštevamo morebitne dodatne želje s katerimi potrjujete začetek akcije za snemanje vašega videa. Povejte nam vašo zgodbo.

Priprava na snemanje vključuje:

 • Pisanje scenarija.
 • Svetovanje, podajanje usmeritev in napotkov.
 • Izbira lokacij snemanja.
 • Izbiro akterjev.
Pisanje scenarija, izdelava zgodbe in priprava na snemanje
  

3.

PRODUKCIJA

Če gre samo za kratko izjavo vaše stranke na njeni lokaciji, potem snemanje traja približno 30 minut. Če gre za predstavitev vašega podjetja ali produktov, pa snemanje ponavadi traja tudi do 8 ur. Naša izkušena ekipa snemalcev poskrbi, da je snemanje udobno in sproščeno in da je posneto čimveč uporabnega materiala iz katerega nato v nadaljevanju v našem studiju nastane vaš novi spletni video. Bodite sproščeni, bodite takšni kot ste.
Video nato posnamemo in ga predamo v produkcijo
  

4.

POST-PRODUKCIJA


Ko je terensko delo zaključeno, naša ekipa izkušenih scenaristov in izšolanih govorcev prevzame vajeti in se loti "oživljanja" vašega videa do trenutka, ko je ta pripravljen na objavo.
Cilj vašega spletnega videa je, da poda sporočilo, na profesionalen in unikaten način, na podlagi katerega bo na vašo spletno stran prišlo vse več kvalificiranih kupcev. Naj naši strokovnjaki dodajo piko na i.

Post-produkcija videa vključuje:

 • Urejanje in montažo videa.
 • Izdelavo grafike (enostavne ali zahtevne uvodne špice).
 • Zvokovno obdelavo.
 • Spremni glas izšolanih govorcev.
 • Glasbeno podlago in zvočne efekte.
V post-produkciji videu dodamo še grafične elemente in ga oživimo
  

5.

DOSTAVA IN VIDEO MARKETING


Ko je spletni video izdelan, ga shranimo v formatih, ki ustrezajo večini vaših kupcev. Pri tem vam video pošljemo na DVD-ju po pošti. Če želite, vam lahko pomagamo tudi pri vnosu videa na spletno stran in objavo videa na spletu, kjer ga lahko vidi veliko vaših kupcev. Predstavite se na unikaten način. Naj vam vaši tekmeci zavidajo!

Dostava in video marketing vključujeta:

 • Priprava videa v različnih formatih (SD, HD, HD Web), (FLV, MOW, H.264) ali po želji naročnika.
 • Prilagoditev video določenim video predvajalnikom.
 • Dostava videa v DVD obliki.
Video zapakiramo in ga pošljemo na način, kot boste sami želeli. Začnete lahko z vašim video marketingom